Top 10 Ferrari verzekeringen

SLUIT HIER JE FERRARI VERZEKERING AF

Ferrari rijden is een droom.

Onze Ferrari verzekeringen zorgen voor een goede nachtrust.

Een Ferrari waardige dekking. Ferrari verzekeringen.

Zorgeloos genieten van jouw Ferrari staat voorop. Je weet dat jouw Ferrari te allen tijde over voldoende vermogen beschikt, dat geeft een goed gevoel. De Ferrari verzekeringen doen daar nog een schepje bovenop. Weten dat jouw trotse bezit goed verzekerd is, brengt rust en vertrouwen. Dat geeft je een veilig gevoel waardoor je nog intenser van jouw Ferrari kunt genieten. Bij eventuele schade of diefstal wordt alles snel en met zorg voor jouw Ferrari geregeld en rijd je indien nodig gewoon verder in een vervangende auto.

Altijd een optimale verzekering.

Via ons kun je kiezen uit de volgende Ferrari verzekeringen:
Ferrari Plus Verzekering, voor Ferrari modellen tot 7 jaar oud.
Ferrari Polis Plus, voor Ferrari modellen met een (nieuw-)waarde hoger dan € 200.000.
Ferrari Youngtimer & oldtimer verzekeringen, voor Ferrari modellen van 8 jaar en ouder.

De eigenschappen van Ferrari verzekeringen.

All Risk dekking.
Ferrari verzekeringen zijn allriskverzekeringen, dekken de wettelijke aansprakelijkheid (WA) en hebben daarbij een volledige cascodekking. Met een maximum van 5 miljoen euro ben je goed gedekt tegen wettelijke materiële aansprakelijkheid. Vanzelfsprekend is ook schade aan jouw Ferrari goed verzekerd.

Uitgebreide nieuwwaarderegeling bij diefstal of totaalverlies binnen 3 jaar na aanschaf.
In geval van diefstal of totaalverlies stap je de eerste 3 jaar (mits meeverzekerd) na aankoop van een nieuwe Ferrari over in een nieuwe, gelijkwaardige. Bij diefstal of totaalverlies van een gebruikte Ferrari rij je – ter waarde van het volledige aankoopbedrag- in een gelijkwaardige Ferrari. (mits meeverzekerd)

Dekkingsuitbreiding.
De dekking van een Ferrari verzekering is uit te breiden met een ongevallenverzekering voor inzittenden, schadeverzekering voor inzittenden en/of rechtsbijstandverzekering.

Schadeherstel bij een aangesloten hersteller.
Wij nemen direct de administratieve afhandeling van je over en zorgen dat jouw auto naar een aangesloten Ferrari Schadecentrum wordt gebracht. Daar wordt jouw Ferrari volledig volgens fabrieksspecificaties en met originele onderdelen vakkundig en veilig hersteld. Zodra jouw beschadigde Ferrari in de werkplaats staat, heb je kosteloos de beschikking over een vervangende auto. Ook bij diefstal kun je maximaal 30 dagen rekenen op kosteloos vervangend vervoer.

Hulpverlening standaard.
De hulpverlening varieert van assistentie ter plaatse tot transport naar je garage. Je maakt kosteloos gebruik van vervangend vervoer gedurende de reparatie en in het buitenland is zelfs aan hotelovernachtingen gedacht.

Eén vertrouwd aanspreekpunt.
Ferrari verzekeringen bieden een veelomvattende dekking, een interessante premie en vakkundig herstel door een aangesloten Ferrari Schadecentrum bij onverhoopte schade. Ferrari verzekeringen zijn uitstekend te combineren met onze financieringsvormen, zowel zakelijk als privé. Wij verzorgen graag een passende offerte voor jou.

Ben je de trotse eigenaar van een prachtige Ferrari sportwagen? Dan is een goede autoverzekering belangrijk. Bij ons kun je eenvoudig een Ferrari verzekering afsluiten. In enkele minuten kun je een goede vergelijking maken tussen het aanbod van verschillende autoverzekeraars.

Waarom jouw Ferrari verzekeren?
Een Ferrari is een waardevolle auto. Daar sluit je natuurlijk niet de eerste de beste autoverzekering voor af. Een passende verzekering is belangrijk, zodat je goed verzekerd bent bij diefstal of schade. Omdat een Ferrari over het algemeen een dure auto is, zal de premie voor de autoverzekering ook wat hoger liggen. Hoe duurder de auto, hoe groter het risico voor de verzekeraar. Een dure auto als een Ferrari is namelijk een populair doelwit bij dieven. Het schadebedrag is bij schade aan of diefstal van een Ferrari heel hoog. Met een goede autoverzekering hoef je je daar geen zorgen om te maken. Dan kun je met een gerust hart in jouw Ferrari stappen en wegrijden.

Wat kost een Ferrari verzekering?
De kosten voor een Ferrari verzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren:
De gewenste dekking
Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
Jouw leeftijd
Jouw woonplaats

Welke dekking kun je afsluiten voor jouw Ferrari?
De juiste autoverzekering kiezen is meer dan alleen premies vergelijken. Bij schade maakt het een groot verschil welke dekking je hebt gekozen. Het kan al enige tijd geleden zijn dat je een autoverzekering hebt afgesloten. Hierdoor kan het zo zijn dat de verzekering die je toen hebt afgesloten niet meer bij jouw auto past. Misschien heb je een te uitgebreide dekking ten opzichte van de dagwaarde van de auto. De dagwaarde wordt berekend aan de hand van een aantal factoren, zoals de cataloguswaarde, de kilometerstand en de leeftijd van de auto.

WA
Een WA verzekering is een verplichting voor iedere autobezitter. WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Deze verzekering biedt alleen dekking bij aansprakelijkheidsschades. De verzekeraar vergoedt dus schades aangericht aan anderen. Schade aan jouw eigen auto wordt niet door jouw eigen verzekeraar uitgekeerd. Een WA-verzekering wordt vaak gekozen voor auto’s van 10 jaar of ouder, maar ook voor deze auto’s kan het soms beter zijn om een uitgebreidere dekking te kiezen. Auto’s gaan tegenwoordig namelijk steeds langer mee.

WA beperkt casco
De WA beperkt casco verzekering biedt een ruimere dekking dan de standaard WA-verzekering. Het is eigenlijk een aanvulling op de verplichte basisdekking. Naast schade aangericht aan anderen ben je ook verzekerd voor een aantal andere schades, zoals:
Aanrijding met loslopende dieren
Hagelschade en stormschade
Bliksemschade
Brand en ontploffing
Ruitbreuk
Diefstal en schade door poging tot diefstal

De WA beperkt casco wordt vaak gekozen voor auto’s van 6 tot 10 jaar oud. De schades die geclaimd worden op het beperkt casco deel van de verzekering gaan niet ten koste van jouw schadevrije jaren. Dit is ook het geval bij de allrisk verzekering.

Allrisk
Voor nieuwe auto’s tot ongeveer 6 jaar oud wordt vaak voor de meest uitgebreide dekking gekozen. Dit noemen we Allrisk. Met deze dekking is schade aan jouw eigen Ferrari verzekerd, ook wanneer de schade jouw eigen schuld is.

In 4 stappen de premie berekenen voor jouw Ferrari verzekering
Voordat je een Ferrari verzekering afsluit, wil je uiteraard wel weten wat je straks aan premie betaald. Zoals we eerder al schreven zal de premie voor een Ferrari verzekering hoger liggen dan wanneer je bijvoorbeeld een Fiat 500 verzekert. Dat betekent natuurlijk niet dat je direct de hoofdprijs betaald. Door goed te vergelijken vind je een goede én goedkope Ferrari verzekering.

Stap 1: Voer het kenteken van jouw Ferrari in
Voor het berekenen van de premie hebben we een aantal gegevens over de auto nodig. Aan de hand van het kenteken van jouw Ferrari kunnen we deze gegevens al voor je invullen, zoals het model, het bouwjaar en de brandstofsoort. Heb je het kenteken niet bij de hand en weet je het niet uit uw hoofd? Dan kun je de gegevens ook handmatig invullen. Voor het berekenen van de premie maakt dit geen verschil. Bij het afsluiten van de verzekering heb je wel het kenteken nodig, omdat de verzekering zo gekoppeld wordt aan de auto.

Stap 2: Informatie over de regelmatige bestuurder
Vervolgens vul je een aantal gegevens over de regelmatige bestuurder in. De regelmatige bestuurder is de persoon die het meeste in de auto rijdt. Diegene die de auto op naam heeft is niet altijd de regelmatige bestuurder. Voor samenwonende partners is dat geen probleem. Het maakt in dat geval niet uit wie de regelmatige bestuurder is van de auto. In andere gevallen maakt het wel uit wie de regelmatige bestuurder van de auto is. De premie voor de autoverzekering wordt namelijk afgestemd op de regelmatige bestuurder. Jonge bestuurders tot 24 jaar oud betalen een hogere premie voor de autoverzekering. Als de ouders een auto kopen en de zoon of dochter is de regelmatige bestuurder, dan gaat de verzekeraar voor de premie uit van de leeftijd en de schadevrije jaren van de zoon of dochter. Maar de verzekeringsplicht blijft bij de ouders, omdat zij de zogenaamde kentekenhouders zijn.

Stap 3: Kies de gewenste dekking
Tot slot kies je de gewenste dekking voor jouw Ferrari verzekering. Bij het kiezen van de juiste dekking spelen de leeftijd en dagwaarde van jouw auto een belangrijke rol. Voor een dure auto als een Ferrari wordt vaak een Allrisk autoverzekering afgesloten.  Met de allrisk autoverzekering wordt schade vergoed aan jouw eigen auto, ongeacht hoe dit is ontstaan (behalve opzet).

Stap 4: Vergelijk aanbieders en sluit jouw Ferrari verzekering direct online af!
Na het invullen van alle informatie krijg je een overzicht van alle autoverzekeraars met een passende Ferrari verzekering. Je ziet direct de bijbehorende premies en polisvoorwaarden, zodat je eenvoudig kunt vergelijken op prijs én inhoud. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken. Een Ferrari is immers niet zomaar een auto. Over die aanschaf heb je waarschijnlijk ook langere tijd nagedacht, dus sluit je ook niet de eerste de beste autoverzekering af.

Als je de juiste autoverzekering voor jouw Ferrari hebt gevonden kun je deze direct online afsluiten. Hiervoor heb je het kenteken van de auto en de meldcode nodig. De meldcode is een unieke viercijferige code en vind je op jouw kentekenbewijs. Bij ons kun je uw auto binnen 5 minuten verzekeren. Je kiest zelf jouw dekkingen en betaalt dus nooit te veel. Bovendien heb je altijd 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van de autoverzekering. Dat betekent dat je zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen kosteloos kunt annuleren.

Heb je nog vragen over het afsluiten van een autoverzekering? Neem dan vooral contact met ons op! Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 13.00 telefonisch bereikbaar op 045-5420821. U kunt ons ook een bericht sturen via de chat, WhatsApp en Messenger.

Ferrari Verzekering

DE TOP 10 FERRARI VERZEKERINGEN

Zorgeloos genieten van jouw Ferrari staat voorop. Je weet dat jouw Ferrari te allen tijde over voldoende vermogen beschikt, dat geeft een goed gevoel. De Ferrari verzekeringen doen daar nog een schepje bovenop. Weten dat jouw trotse bezit goed verzekerd is, brengt rust en vertrouwen. Dat geeft je een veilig gevoel waardoor je nog intenser van jouw Ferrari kunt genieten. Bij eventuele schade of diefstal wordt alles snel en met zorg voor jouw Ferrari geregeld en rijd je indien nodig gewoon verder in een vervangende auto.